background
seperator

09.02.2021 - Άφιξη Νέων Προϊόντων Ειδικών Χαρτιών

Στις αρχές του έτους υποδεχτήκαμε δύο νέες οικογένειες Ειδικών Χαρτιών, υψηλών προδιαγραφών και οικολογικού χαρακτήρα - με σεβασμό προς το περιβάλλον και τα στοιχεία της φύσης - που θα πλαισιώνουν στο εξής, την ήδη πλούσια συλλογή των Ειδικών Χαρτιών μας.
Πρόκειται για την ποιότητα RECYCO, ενός νέου λευκού χαρτιού που παράγεται από 100% ανακυκλωμένες ίνες, κατάλληλο για premium εκτυπώσεις.
Η ποιότητα διατίθεται σε τρεις διαστάσεις και σε ένα ευρύ φάσμα βαρών που κυμαίνεται από τα 90 έως τα 350γρ.
Επίσης την ποιότητα REEF, η οποία χαρακτηρίζεται από μια ειδική επίστρωση που παραπέμπει σε κοραλλιογενή ύφαλο – εξού και το όνομα – και λόγω της εξαιρετικής της υφής προσδίδει ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα.
Ιδανικό για γραφικές τέχνες, πολυτελείς συσκευασίες και δημιουργικές εκτυπώσεις που απαιτούν ιδιαίτερο στυλ και εμφάνιση, αποπνέοντας την αίσθηση ενός εξαίρετου προϊόντος.
Παράγεται σε 6 χρωματισμούς, σε φύλλα διάστασης 72x102εκ στα 120, 260 και 330γρ.
Η σειρά ολοκληρώνεται με την οικογένεια διάστικτων χαρτιών FLORA με βαμβάκι σε ποσοστό 10%, που ανήκει ήδη στην συλλογή των χαρτιών μας και επίσης προάγει την οικολογική συνείδηση, η οποία πέραν της διάστασης 11x22 έχει πλέον εμπλουτιστεί με φακέλους διάστασης 16x23/130γρ.
Οι εν λόγω ποιότητες προέρχονται από τον γνωστό οίκο Gruppo Cordenons SpA Ιταλίας και είναι πιστοποιημένες κατά FSC® ενώ συνοδεύονται από φακέλους διάστασης 11x22 και 16x23 στα 120γρ.

Για περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε αναλυτική παρουσίαση στο νέο δειγματολόγιο της εταιρείας μας, σε μια ειδική έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε.
Παρακαλώ ζητήστε μας να σας το στείλουμε, άνευ χρέωσης.

seperator