background
seperator

29.06.2020 - Ενημερωτικό Δελτίο

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ FSC® Chain of Custody

Αγαπητοί μας πελάτες,
Με βασικό γνώμονα τον σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος, πλήρως εναρμονισμένοι με τις ανάγκες σας όσο και με τις ανάγκες των τελικών καταναλωτών, η εταιρεία ‘A&G Paper ΑΕΒΕ’ σας ενημερώνει ότι διαθέτει και διακινεί προϊόντα στην Ελληνική αγορά, πιστοποιημένα με βάση το Διεθνές Πρότυπο Δασικής διαχείρισης FSC® Chain of Custody.
Το Πρότυπο FSC® Chain of Custody αφορά στο σύστημα διαχείρισης, με στόχο την αποτελεσματική παρακολούθηση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, για την παραγωγή των προϊόντων.
Η παρακολούθηση αυτή περιλαμβάνει όλα τα στάδια, από την καλλιέργεια των δασών και την επεξεργασία των πρώτων υλών μέχρι την παράδοση στους καταναλωτές, διασφαλίζοντας ότι έχουν χρησιμοποιηθεί πρώτες ύλες και μετέπειτα διαδικασίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου και των αρχών Υπεύθυνης Διαχείρισης των Δασών, προασπίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την οικολογική συνείδηση.
Στα εν λόγω προϊόντα συγκαταλέγονται επιχρισμένα χαρτιά WF Coated (Gloss & Silk), WF Uncoated, ειδικά χαρτιά (Art Papers), τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.
Οι πωλητές μας είναι πάντοτε στην διάθεση σας προκειμένου να σας ενημερώσουν και να εξυπηρετήσουν τυχόν ανάγκες σας.

 

                                                                              

seperator